aiso

Byte av däck.

Kategori: Allmänt

Nu är det tid att byta sommardäcken till vinterdäck. Antingen man ska ha med eller utan dubb. Läser i tidningen hur många olyckor som redan skett.Det är ju onödiga olyckor. Hur är det då med storleken på däcken? MÅSTE man ha samma som på sommardäcken.Har idag försökt lära mig vad siffrorna står för. Men hur man sen kan skifta har jag inte orkat klura ut.
Vet att jag till min gamla Fiat köpte däck som tog i bromsoken, när jag svängde med bilen trots att fälgarna passade. Är det inte så att man på sommaren kan köra med bredare däck än på vintern? Har stått mycket om däck i tidningarna och KIA skulle väl byta ut en del av sina däck p.g.a. att de gav för lång bromssträcka. Tänk om man kunde vinna däck. Det hade varit toppen och blivit allra billigast!
Inte bilspår i snön men spår efter en förslagen tjuv som länsade vårt drivhus en natt och tog med sig diverse saker. Hur vågar människor ge sig till att stjäla när de kan bli spårade?

Julklappar redan.

Kategori: Allmänt

Julsakerna finns redan i affärerna. Trist! Det finns väl tid även om man börjar liiite senare. Nu hinner man bli trött på julen innan den har börjat. Denna fina Briogubbe vore något att önska sig.