aiso

Tävla om läcker väska!

Kategori: Tävlingar



Se vilken kitschig väska du kan vinna! Tävla hos softkitty om denna urläckra väska i fusk-krokoskinn! Vill du veta mer kolla här!

Tävlingen avslutas den 30 september.

Vinn massageupplevelse!

Kategori: Tävlingar

Vinn massageupplevelse i bloggtävlingen hos biomassage.se den 2011-09-25.




Pris: Du väljer själv och motiverar om du vill ha en galvanisk ansiktsmassage-apparat eller en muskelstimulator. Vår galvaniska ansiktsmassage-apparat ger dig en lågfrekvent elektroterapi och hjälper till att träna ansiktsmuskulaturen samt få ner närigsämnen långt ner i huden. Vår muskelstimulator ger också din kropp en skön massage och hjälper till med återuppbyggnad eller rehabilitering av exempelvis ryggont.
Gå in på sidan och tävla här!

Tävla om valfri handväska!

Kategori: Tävlingar


Jag tävlar hos Millah om en valfri handväska från Wilmaofsweden.com

Tävlingen avslutas den 28 september.

Om du behöver en ny handväska, så ta du också chansen! Jag har hittat min favorit och i MIN FÄRG orange, som är högsta mode nu. Den skulle bli pricken över i, uttjatat uttryck men stämmer verkligen, då min gamla är fälld i färgen.

Vinn Nokia 1800!

Kategori: Tävlingar

nokia_1800_silver_grey_flip_left3_604x604
Vi drar igång en tävling igen. Denna gång kan du vinna en Nokia 1800 mobiltelefon, en eleganta och mycket tålig telefon som är tillverkad i högkvalitativt material och har en Navi™-knapp i krom som pricken över i. Anslut det medföljande stereoheadsetet till telefonen och lyssna på dina favoritkanaler på den inbyggda FM-radion. Du kan lita på att telefonen fungerar direkt – bekanta dig snabbt med det användarvänliga gränssnittet och hantera bekvämt din dagliga kommunikation med den stora knappsatsen och displayen.

Det enda du behöver göra för att vara med är att svara på frågan nedan. Lämna det rätta svaret i en kommentar och glöm inte att lämna en mejladress så vi kan meddela dig om du vinner!!

 

Nokia är ett välkänt mobilmärke, men vilket land kommer Nokia ifrån?

A. Japan
B. Sverige
C. Finland
D. Korea

Filmparadiset tävlar ut en Nokia 1800, som du kan läsa i ovanstående text. Gå in här för att tävla!

Ut och gå med nyttiga skor!

Kategori: Tävlingar


Jag tävlar hos Millah om ett par wolshoe promenadskor från Wolshoe.com

Har du aldrig provat liknande skor, så är det på tiden! Nu kan du vinna ett par alldeles gratis. Vad väntar du på? Deltag vet jag! Jag har slitit ut några par redan och behöver nya.